Onderhoud aan alle voorkomende deurmerken

Euro-Deur voert onderhoud en reparatie aan alle voorkomende deurmerken. Ook als wij de deur niet hebben gemaakt, kunnen wij service en onderhoud verzorgen. Service en onderhoud zijn belangrijk om het gebruik, de kwaliteit en de levensduur van de deuren te kunnen blijven garanderen. Dit doen wij aan de ene kant met onze service dienst, waarmee storingen binnen een acceptabele tijdsduur worden verholpen. En aan de andere kant bieden wij de mogelijkheid om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten.

Service- en onderhoudsproces

Conform NEN-EN 13241-1:2003 en ARBO besluit AI-14 is het gewenst dat alle onderdelen van werkplaats- en bedrijfsdeuren tenminste één maal per jaar door een deskundige worden geïnspecteerd en onderhouden. Als u een onderhoudscontract bij Euro-deur afsluit, krijgt u jaarlijks dezelfde monteur bij u op bezoek. Zo weet onze monteur na de eerste keer altijd precies waar hij moet zijn. Hij kent de historie van de deur en weet waar hij op moet letten. Het onderhoud wordt uitgevoerd aan de hand van een specifieke onderhoudschecklist, die per deurtype is opgesteld. Eventuele reparaties worden altijd vakkundig uitgevoerd met originele onderdelen. Wanneer de deur is goedgekeurd worden de keuringsstickers op de deuren aangebracht. En na de onderhoudsbeurt ontvangt u een gedegen rapportage over de staat van de deuren.

Gekwalificeerd onderhoudsteam

Al onze monteurs beschikken over een VCA diploma en certificaten om een heftruck en hoogwerker te bedienen. Daarnaast hebben ze een VP of VOP diploma, waarmee onze monteurs op de hoogte zijn van de regelgeving over veilig werken aan of in de nabijheid van elektrische installaties.