VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. VCA is in het leven geroepen om de veiligheid op de werkplek te vergroten.

VCA-diploma

De monteurs van Euro-Deur zijn in het bezit van een VVA-I diploma. Hiermee zijn zij bewust van de gevaren om zich heen en op de hoogte van relevante regelgeving op veiligheidsgebied. Onze monteurs zijn gewend te werken in omgevingen waar veel eisen aan veiligheid worden gesteld. Denk aan plaatsing en onderhoud van bedrijfsdeuren in branches als (petro)chemie, voedingsmiddelenindustrie en de energiesector.

VCA-certificaat

Onze VCA certificering als bedrijf geeft een duidelijke indicatie dat Euro-Deur zelf aan alle veiligheidseisen voldoet.

VOP, heftruck en hoogwerker certificaten. 

Omdat van onze monteur wordt verlangd dat zij werken aan elektrische onderdelen van machines, apparaten, installaties of gereedschappen, is het belangrijk dat zij goed op de hoogte zijn van de wet en regelgeving en de veiligheidsaspecten die daarbij aan de orde komen. Onze monteurs hebben daarom allemaal de cursus VOP afgerond. Hiermee beschikken zij over de benodigde kennis van elektrotechniek en zij weten hoe zij hun werkzaamheden zo veilig mogelijk dienen uit te voeren. Onze monteurs hebben tevens een heftruck en hoogwerker certificaat.