Vakkundig geïnstalleerd

Uw deur wordt niet alleen door ons geconstrueerd, maar tevens vakkundig gemonteerd. De montage wordt verzorgd door ons eigen montageteam. In voorkomende gevallen wordt ook gebruik gemaakt van de deskundigheid van onze toeleveranciers. De montage van een garagedeur duurt gemiddeld een dagdeel. De montagetijd van een bedrijfsdeur of brandwerende deur is afhankelijk van de grootte en de complexiteit van de deur.

Volledig gekwalificeerd montageteam

Euro-Deur heeft een eigen montageteam dat bestaat uit ervaren monteurs. Al onze monteurs beschikken over een VCA diploma en certificaten om een heftruck en hoogwerker te bedienen. Daarnaast hebben ze een VP of VOP diploma, waarmee onze monteurs op de hoogte zijn van de regelgeving over veilig werken aan of in de nabijheid van elektrische installaties.

Veel ervaring in de (petro)chemischie industrie

Euro-Deur heeft veel ervaring met werken in de (petro)chemische industrie. Onze medewerkers beschikken altijd over de juiste bedrijfskleding, de nieuwste accugereedschappen en veilige, jaarlijks gekeurde klimmaterialen en elektrische gereedschappen.